Bot Support

Get your trial key

A new patch is out. Please wait for a bot update

Live community: https://discord.gg/s39XdMV

New user ? Check guides​ or ask the discord bot

[bug report] Ros-Bot not opening
Added by Queble » Mon, 07/29/2019 - 22:52
Last post by Intechli » Thu, 08/01/2019 - 15:22
Last post by Cyp » Thu, 08/01/2019 - 03:13
[bug report] 21 runs, no legendary gem kept
Added by cuongdd » Fri, 07/19/2019 - 20:20
Last post by Nowlin » Tue, 07/30/2019 - 14:43
[bug report] Slowed PC down even after uninstall
Added by minnz » Tue, 07/30/2019 - 12:19
Last post by minnz » Tue, 07/30/2019 - 12:19
Last post by Patsch74 » Tue, 07/30/2019 - 10:38
[bug report] BOT dont salvage on Artisan
Added by bobbyrush » Sat, 07/27/2019 - 07:49
Last post by Patsch74 » Mon, 07/29/2019 - 05:00
problem
Added by thisguyredd » Sat, 07/27/2019 - 20:22
Last post by Cyp » Sun, 07/28/2019 - 07:31
[bug report] Object reference not set to an instance of an object.
Added by BobRoss » Sat, 07/27/2019 - 17:56
Last post by BobRoss » Sat, 07/27/2019 - 17:56
[bug report] BoT fails to deal with surviving mobs after RG dies
Added by Darmian » Sat, 07/13/2019 - 08:25
Last post by Cyp » Wed, 07/24/2019 - 22:31
[bug report] not signing in.
Added by taedow4u » Tue, 06/11/2019 - 10:01
Last post by scgeek12 » Mon, 07/22/2019 - 09:53
Last post by jtb1965 » Mon, 07/22/2019 - 00:21
[bug report] bot leaves in the middle of a run
Added by srsbznz » Sun, 07/21/2019 - 13:26
Last post by srsbznz » Sun, 07/21/2019 - 21:16
Last post by JaGoLoKo » Sun, 07/21/2019 - 09:22
[bug report] Can't bot over VM Ware
Added by Suchan » Sat, 07/20/2019 - 11:04
Last post by Suchan » Sat, 07/20/2019 - 19:26
[bug report] Vault Run Bug
Added by TNU » Sat, 07/20/2019 - 03:02
Last post by Patsch74 » Sat, 07/20/2019 - 11:50
Last post by SaveXS » Thu, 07/18/2019 - 12:08
[bug report] your diablo installation is not up to date
Added by lundv2 » Thu, 07/18/2019 - 07:29
Last post by dweeb » Thu, 07/18/2019 - 10:44
[bug report] Bot Issue
Added by badbama113 » Wed, 07/03/2019 - 12:02
Last post by future_is_now » Wed, 07/17/2019 - 01:17
Last post by jtb1965 » Wed, 07/17/2019 - 00:10
[bug report] Bot Getting Stuck
Added by evilsmurff » Tue, 07/16/2019 - 08:42
Last post by evilsmurff » Tue, 07/16/2019 - 08:42
[bug report] Beug au lancement
Added by foratest » Sat, 06/08/2019 - 22:59
Last post by Didimow » Tue, 07/16/2019 - 08:21
[bug report] The index is beyond the bounds of the array???
Added by gwzone » Mon, 07/08/2019 - 03:40
Last post by jiangxinyu226 » Mon, 07/15/2019 - 11:04
Last post by bigmak971 » Mon, 07/15/2019 - 05:24
[bug report] Bot Launches, Sits on login screen
Added by Miindless » Fri, 07/12/2019 - 22:14
Last post by Patsch74 » Mon, 07/15/2019 - 02:05
[bug report] bot not start
Added by mx83 » Sun, 07/14/2019 - 05:49
Last post by Patsch74 » Mon, 07/15/2019 - 02:01
  • New posts
  • No new posts
  • Hot topic with new posts
  • Hot topic without new posts
  • Sticky topic
  • Locked topic

Advertisements

Advertisements