[2.01] Game not starting issue

Get your trial key

Live community: https://discord.gg/s39XdMV

New user ? Check guides​ or ask the discord bot

ComMan
ROS BOT
Joined: 03/20/2014 - 17:34
Sat, 02/27/2016 - 10:23 #1

Hi,

This seems to happen mostly with W8 and W10, Home editions (it may not be limited to those versions only though)

According to our testing on some of your computers, we've noticed the following four five main issues:

1. You cannot unzip ros-bot files into the game folder

It won't work AT ALL. Unzip them somewhere else
Note: same goes if you have your game on your desktop (or any locations that your limited user won't be able to access)

2. Avast users

Avast users must add add an exception for the ros-bot folder
(you may also just want to use miscrosoft security essentials instead of avast, we had no issue with it)

3. Win8/10 users having their account linked to an email addresse may experience an issue with ros-bot launching but the game not getting launched automatically

Symptoms

What we've seen is that usually, there is a limited user that is created properly
You can check that by going to <my documents>/ros-bot folder and editing RosBotGlobalSettings.ini file. You should find the following information there:

LocalD3User = SOMEUSERNAME
LocalD3UserPass = SOMEPASSWORDNAME

Note: Those may be empty

If you open the task manager after having launched ros-bot, you may see a Cmd.exe process run by the limited user
If you try killing it, you will probably get a "Access Denied" error.

How to allow the bot to run in such case

We haven't been able to reproduce that issue. We're still working on it
Here is a workaround:

LocalD3User = AZERTY123456
LocalD3UserPass = AZERTY123456

  • Reboot your computer

  • Launch the bot. The game should now open

What to do if it doesn't work

Create a new report issue in support forums, stating your full OS version, antivirus, and describing step by step what happens.
DO NOT answer this thread to just say: "it doesn't work". This doesn't help in understanding

4. Getting a "Cannot find specified file"

Check the following thread

5. Access denied and or unable to create or log in with a recently created user

Check the following thread

Ros-Bot team

kagno1982
DONATOR
Joined: 09/18/2015 - 09:06
Sat, 02/27/2016 - 12:22

Hi, with the 4 points the game not be open.

 


ComMan
ROS BOT
Joined: 03/20/2014 - 17:34
Sat, 02/27/2016 - 12:24 (Reply to #2)

Please use the report new issue button

Create a new report issue in support forums, stating your full OS version, antivirus, and describing step by step what happens.
DO NOT answer this thread to just say: "it doesn't work". This doesn't help in understanding


NO support by private message.

Support must go through forums
Support - Beta

Bender2015
Joined: 09/16/2015 - 08:26
Sat, 02/27/2016 - 13:50

Thx ComMan,

the Point 2 solves the issue :)

Windows 8.1


ComMan
ROS BOT
Joined: 03/20/2014 - 17:34
Sat, 02/27/2016 - 15:50 (Reply to #4)

Avast has been quite nasty recently


NO support by private message.

Support must go through forums
Support - Beta

ComMan
ROS BOT
Joined: 03/20/2014 - 17:34
Sat, 02/27/2016 - 15:53

Point 5 added
Windows 10 upgrades completely messed many systems when it comes to creating users


NO support by private message.

Support must go through forums
Support - Beta

partizanen
MODERATOR
Joined: 07/15/2015 - 13:12
Sat, 02/27/2016 - 16:57

I`m a glorious helper! After 1 hour 16 min with skype negotiations i set up da bot!

So. Sometimes not licensed Windows 7 couldn`t access D3-folder with new-created by ros-bot user. It should be set up by hands. You should deny access to ros-bot folder and grant access to D3 folder manually. After that everything should works properly.


Fraenor
Joined: 10/26/2015 - 20:19
Sat, 02/27/2016 - 17:17

I'm runnign a Windows 7 Home Premium.

After rebooting my Operative System and Deactivate Avast. The Ros Client finally launches Diablo BUT all my characters are gone!!! I don´t know how the bot manages to start from a fresh account. 

When I log through battlenet all my characters still there, but if a start diablo from ROS Bot is like starting Diablo from 0.

Have I set up something wrong? 
My Diablo Path on the Global Settings Sections is :

C:\Program Files (x86)\Diablo III

You are doing an excellent work, so all the best for the rosbot team!
 


Fraenor
Joined: 10/26/2015 - 20:19
Sat, 02/27/2016 - 17:25 (Reply to #8)

I see wath is happening!! I´m login in the American servers!! Any one knows how I can set this to log in Europe?


Feiji
DONATOR
Joined: 06/24/2014 - 08:18
Sat, 02/27/2016 - 17:44

on loggin screen -> options -> account


USA
Joined: 10/30/2015 - 08:01
Sat, 02/27/2016 - 18:15

I understand that the program developers want to protect their property, but it need to be protected from editing to file a bot? It is not exactly known for anti-cheat works schemes and there is no certainty that the discovery will not happen on the name of the process or on file signature. I would like to be able to make it unique by using HEX editor.

Sorry for the English - is the translator


Edik65
DONATOR
Joined: 12/03/2015 - 06:04
Sun, 02/28/2016 - 11:59 (Reply to #11)

Separate account for running D3 client and RoS bot is plenty enough. User who run D3 can't even access ros bot binaries now. So it could not make any hash from exe. Warden in D3 now only see that some strange EXE does run on machine side by side with another many programs, it still can read module synopsis like comment which still contains RoS-Bot text. But can't get any proof by getting CRC hash for it.

Because RoS-Bot doesn't inject and just reading memory. Warden in D3 have no way detect it if runs under normal account.


TheGunner
DONATOR
Joined: 06/09/2014 - 03:20
Sun, 02/28/2016 - 13:41

Actually, the only thing I did to make it work is the following:

1) Move the Diablo III folder to C:\ (dragged it outside of C:\Program Files (x86))
2) Change DiabloPath for Diablo III inside RosBotGlobalSettings to C:\Diablo III

Then I simply ran the bot and let it extract as usual, that's all.


Mikkame
Joined: 02/27/2016 - 05:48
Sun, 02/28/2016 - 17:48

What if it says invalid key?


ComMan
ROS BOT
Joined: 03/20/2014 - 17:34
Mon, 02/29/2016 - 02:37 (Reply to #14)

Please create a separate report issue


NO support by private message.

Support must go through forums
Support - Beta

WindyBuns
MODERATOR
Joined: 05/22/2014 - 16:38
Mon, 02/29/2016 - 16:36

Doesn't work for me, the game opens and I get a cursor but nothing works.  Guess Im on break from botting till this gets fixed.


------------------
Demon Hunter - Season 7
  [WB] Unhallowed Essence F/R Build (Season 7)

ComMan
ROS BOT
Joined: 03/20/2014 - 17:34
Mon, 02/29/2016 - 16:51

Guess Im on break from botting till this gets fixed.

Please create a separate issue report


NO support by private message.

Support must go through forums
Support - Beta

WindyBuns
MODERATOR
Joined: 05/22/2014 - 16:38
Mon, 02/29/2016 - 17:23 (Reply to #17)

I will, was planning on making a video to show you what's happening.  Just getting over being really sick so not in the mood to edit a video at the moment. I don't think I could explain it without a video tho.


------------------
Demon Hunter - Season 7
  [WB] Unhallowed Essence F/R Build (Season 7)

GuFields
Joined: 10/27/2015 - 17:21
Mon, 02/29/2016 - 18:45

Step 2 + 3 + 4 work on win 10 !


bbdxxl
DONATOR
Joined: 02/16/2015 - 01:52
Tue, 03/01/2016 - 00:58

I always have this problem. Never start to me when came  d3 ros 2.4


ComMan
ROS BOT
Joined: 03/20/2014 - 17:34
Tue, 03/01/2016 - 01:07 (Reply to #20)

Please create a separate issue report if you get that every 13 minutes
This is crearly not normal, but not the topic here in this thread


NO support by private message.

Support must go through forums
Support - Beta

sooper kimm
DONATOR
Joined: 08/30/2015 - 18:22
Tue, 03/01/2016 - 18:45

it was fine before i switched from win10 back to win7.this is what im getting,...what am i suppose to do?

See the end of this message for details on invoking 
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at !h<l;\*O?fg`_v}ipHCQce}_j!.‌‌‪‮‎​‬‍‮‬‌‫‏‭​‌‪‬‮‬‍‫‭‮()
   at !h<l;\*O?fg`_v}ipHCQce}_j!.‎‏‍‎‏‎‎‌​‌‮‎‮‬‏‌‏‬​‬‭‏‪​‍‪‮‪‎‍‎‎‮(Object , EventArgs )
   at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
   at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
   at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.6.81.0 built by: NETFXREL2
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
----------------------------------------
RoS-BoT-Merged
    Assembly Version: 1.0.0.39382
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Users/Kimm/Desktop/bet/FLUPB9XC.exe
----------------------------------------
sgyKSFOVqALKmEknewsOLweeWFxp
    Assembly Version: 0.0.0.0
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Users/Kimm/Desktop/bet/FLUPB9XC.exe
----------------------------------------
System.Core
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.6.81.0 built by: NETFXREL2
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
----------------------------------------
System
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.6.81.0 built by: NETFXREL2
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
System.Windows.Forms
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.6.81.0 built by: NETFXREL2
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System.Drawing
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.6.81.0 built by: NETFXREL2
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
System.DirectoryServices.AccountManagement
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.6.81.0 built by: NETFXREL2
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.DirectoryServices.AccountManagement/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.DirectoryServices.AccountManagement.dll
----------------------------------------
System.DirectoryServices
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.6.81.0 built by: NETFXREL2
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.DirectoryServices/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.DirectoryServices.dll
----------------------------------------
Newtonsoft.Json
    Assembly Version: 7.0.0.0
    Win32 Version: 7.0.1.18622
    CodeBase: file:///C:/Users/Kimm/Desktop/bet/Newtonsoft.Json.DLL
----------------------------------------
Microsoft.VisualBasic
    Assembly Version: 10.0.0.0
    Win32 Version: 14.6.81.0 built by: NETFXREL2
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/Microsoft.VisualBasic/v4.0_10.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Microsoft.VisualBasic.dll
----------------------------------------
System.Management
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.6.81.0 built by: NETFXREL2
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Management/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Management.dll
----------------------------------------
System.Configuration
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.6.81.0 built by: NETFXREL2
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
----------------------------------------
System.Xml
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.6.81.0 built by: NETFXREL2
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
----------------------------------------
System.Numerics
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.6.81.0 built by: NETFXREL2
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Numerics/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Numerics.dll
----------------------------------------
System.Runtime.Serialization
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.6.81.0 built by: NETFXREL2
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Runtime.Serialization/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Runtime.Serialization.dll
----------------------------------------
System.Xml.Linq
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.6.81.0 built by: NETFXREL2
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml.Linq/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.Linq.dll
----------------------------------------
System.Data
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.6.81.0 built by: NETFXREL2
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_32/System.Data/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Data.dll
----------------------------------------
SharpDX
    Assembly Version: 2.6.3.0
    Win32 Version: 2.6.3
    CodeBase: file:///C:/Users/Kimm/Desktop/bet/SharpDX.DLL
----------------------------------------

************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.

For example:

<configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.

 


ComMan
ROS BOT
Joined: 03/20/2014 - 17:34
Wed, 03/02/2016 - 03:42

Please report in a separate thread. This is most probably not linked to this topic


NO support by private message.

Support must go through forums
Support - Beta

automatic0815
DONATOR
Joined: 07/19/2015 - 05:09
Wed, 03/02/2016 - 06:00

Greetings,

same here after following the 4 steps. Bot trys to start game, i can see that he starts d3 exe but after a few seconds he kills it and stays at "initializing bot". Game is closed than. Any solutions ? :)


iBandit
Joined: 01/14/2016 - 16:38
Wed, 03/02/2016 - 06:01

Same here like automatic0815!!!  Win7 - Avira Antivirus!!!


nubscrub
Joined: 03/02/2016 - 04:41
Wed, 03/02/2016 - 14:40 (Reply to #24)

I have the exact same problem.


bbdxxl
DONATOR
Joined: 02/16/2015 - 01:52
Thu, 03/03/2016 - 03:45

Is this bot working on W7 x64 system? 


ComMan
ROS BOT
Joined: 03/20/2014 - 17:34
Thu, 03/03/2016 - 04:15

Yes it is working on w7 64 bits


NO support by private message.

Support must go through forums
Support - Beta

arader1970
Joined: 03/25/2015 - 16:57
Thu, 03/03/2016 - 17:27

u one evything u say on forums HELP
 


JRod1337
Joined: 10/20/2015 - 18:08
Fri, 03/04/2016 - 11:31

The bot is working in Windows 10 64-bit but when you start it a box of some code or errors or something pops up and you just have to click ok then click ok Diablo 3 window and it will work. Im not sure what all the code or stuff means i just know the box that pops up covers up about half the screen in the middle. Just letting the devs know it still works as long as you click Ok and then click on the Diablo 3 client. Thanks. - JRod


Don't like what I have to say like a give a fuck. I am usually a peaceful person but dont try to troll or get on my nerves because I will troll you a lot harder and make you look like a lil bitch. Much Love - JRod.

ComMan
ROS BOT
Joined: 03/20/2014 - 17:34
Fri, 03/04/2016 - 14:57 (Reply to #30)

but when you start it a box of some code or errors or something pops up and you just have to click ok then click ok Diablo 3 window and it will work. Im not sure what all the code or stuff means i just know the box that pops up covers up about half the screen in the middle

Please fill an issue report.
It may be that something is not working properly on your side


NO support by private message.

Support must go through forums
Support - Beta

drago72
Joined: 02/03/2016 - 05:10
Sat, 03/05/2016 - 02:51

Hello since yesterday when i dl 2.01B i have this message 'initializing ros bot".... and no longer launch the game....


edd
Joined: 03/02/2016 - 00:36
Sat, 03/05/2016 - 11:05 (Reply to #23)

thats what im getting also


edd
Joined: 03/02/2016 - 00:36
Sat, 03/05/2016 - 11:06

thats what im getting


Ploupy
DONATOR
Joined: 05/14/2014 - 10:49
Sun, 03/06/2016 - 04:02

Hi all.

I had the "game not launching" trouble also. Started 10 days ago after the last security patch of Win 10 (was working perfectly well before). Tried most of the solutions but did not work. Tried also to fully delete RB from the computer, delete the users created by RB to start from a clean RB install and ... did not work. My win 10 was an upgrade from 8.1 which was upgraded from the 8 OEM delivered with the computer.

Found a solution ... quite extreme in fact. I erased the computer and made a clean install of Win 10 (from Microsoft website you can create a booting USB key with win 10 install files for free). When I say clean I mean 100 % clean, I erased all the Win8 partitions / recovery partitions preinstalled ont the laptop, merged the hard drive partitions in a single one with win 10, the recovery partitions are useless anyway as when upgrading to win 10 in most of the case they are not working anymore and you cannont downgrade to factory settings anymore. When creating your administrator account with the microsoft live email address win 10 is automatically activated (Microsoft associate the activation and win 10 licence to your live account).

Works perfectly again.

Another option if you don't want to fully erase and make a fresh install is probably to use a virtual machine with a fresh install also on the VM.

Cheers !


ComMan
ROS BOT
Joined: 03/20/2014 - 17:34
Mon, 03/07/2016 - 03:27

Windows 10 upgrades are the main source of current users issues. Some corruptions are easy to fix, like the missing registry keys, while some others are clearly more complex.


NO support by private message.

Support must go through forums
Support - Beta

MoneLLo
Joined: 03/06/2016 - 04:22
Mon, 03/07/2016 - 13:51

I do all the procedures on Started Guide, but I've got this error:

The type initializer for '‭‎‌‬​‍‬‫‎‮​‏‪‫​‭‮‪‫‭​‏‫‌‪‮' threw an exception.
   at ‌​‭‭‍‪‭‏‪‮‮‍‮‍‮‍‭‬‎‭​‭​‮.‮‍‪‏​‭‮‫‌‏‎‭‬‭‍‏‎‏‫‍‏‫‎‌‮()
   at ‌‮‎‏‍‏‎‬‬​‭‌‬‬‎‍‎‏‎​‭‫‎‌‪‮.‮‭‪‪‏‭‏‭‪‍‏‌​‌​‮‭‬​‌‭‌‭​‏‫‮.​‍‌​‬‍‫‬‪‍‪‫‫‮‭‬‭‪‌‭‮‎‬‪‮()
   at System.Threading.Tasks.Task.InnerInvoke()
   at System.Threading.Tasks.Task.Execute()

I'm using a free key in order to see if this program works or not. 
I've got Win7. 

Any info please? 
Thanks
 


ComMan
ROS BOT
Joined: 03/20/2014 - 17:34
Mon, 03/07/2016 - 13:52 (Reply to #37)

Your issue is well known and largely spread all over the forums
Uninstall VcRedist x64 and install VcRedist x86, as mentioned in the Getting Started guide


NO support by private message.

Support must go through forums
Support - Beta

MoneLLo
Joined: 03/06/2016 - 04:22
Mon, 03/07/2016 - 16:13

I unistalled all the CC++ version that I found on my system and I installed again VcREdist x86.
I've got the following error: 0x80240017 

Anyway I run ros-bot I've got the following error:

The type initializer for '‭‎‌‬​‍‬‫‎‮​‏‪‫​‭‮‪‫‭​‏‫‌‪‮' threw an exception.
   at ‌​‭‭‍‪‭‏‪‮‮‍‮‍‮‍‭‬‎‭​‭​‮.‭‭‌‌‌‪​‫‌‏‫‎‏‏‫‌​‮‎‌‮()
   at ‌​‭‭‍‪‭‏‪‮‮‍‮‍‮‍‭‬‎‭​‭​‮.‭‪‪‏‫‌‮‏‫‬‌‌‫‍‍‌‬‎‮‌‎‮‎‬‮(Boolean )
   at !h<l;\*O?fg`_v}ipHCQce}_j!.‪‮‫‪‍​​‍‬‫‎‎‬​‏​‬‭‭‏‪‏‮‬‬‏‮‎‌‎‮‮.‌‬‪‍‭‍‍‮‏‌‍​‍‍‌‭‌‌‫‏‭‌‍‮()
   at ‌‮‎‏‍‏‎‬‬​‭‌‬‬‎‍‎‏‎​‭‫‎‌‪‮.‮‭‪‪‏‭‏‭‪‍‏‌​‌​‮‭‬​‌‭‌‭​‏‫‮.​‍‌​‬‍‫‬‪‍‪‫‫‮‭‬‭‪‌‭‮‎‬‪‮()
   at System.Threading.Tasks.Task.InnerInvoke()
   at System.Threading.Tasks.Task.Execute()

thanks


Beciann
Joined: 11/23/2015 - 15:22
Mon, 03/07/2016 - 21:55

Error Reading GAme not Started

My game is currently 2.4.0.3609 due to an update and rosbot is compatable with verson 2.4.0.35616. Any suggestions?
Beciann


rodrigokiller
Joined: 02/04/2016 - 07:01
Mon, 03/07/2016 - 22:50

Sorry but, how can I change the language of the game? I use pt-br and now the battlenet is started in the other user but its english.
HALP


MoneLLo
Joined: 03/06/2016 - 04:22
Tue, 03/08/2016 - 01:45

ok now I sorted most of the problems, but when Ros-Bot starts it move the character in and out the game, nothin happen. 
 


jakethesnake30
Joined: 03/01/2016 - 02:16
Adamosity
Joined: 10/05/2015 - 16:50
Tue, 03/08/2016 - 07:16

None of these options worked.

I have Diablo running, open RoS-Bot and Diablo and battle net crashes and tries to open an offline Diablo game. 


cjwolford
DONATOR
Joined: 09/01/2015 - 01:58
Tue, 03/08/2016 - 21:53

I was having the issue where it would start and then close the game and sit at initializing.

the fix was to copy the d3prefs file into the generated user accounts documents\diablo3 folder.


rodrigokiller
Joined: 02/04/2016 - 07:01
Tue, 03/08/2016 - 22:33

Sorry but, how can I change the language of the game? I use pt-br and now the battlenet is started in the other user but its english.
HALP


hobbyz96
Joined: 03/08/2016 - 17:07
Wed, 03/09/2016 - 03:36

Hi, i have only this problem, how to fix it ?

http://prikachi.com/images.php?images/365/8680365D.jpg


haaz
Joined: 10/19/2014 - 06:23
Wed, 03/09/2016 - 06:46

problem i got is that is is shutting the battlenet gui and D3 and start a new one that is stopt to wait for login, why close then it d3 are ready runing??


Rude
MODERATOR
Joined: 09/30/2014 - 08:20
Wed, 03/09/2016 - 06:48

hobbyz96
https://www.ros-bot.com/guide/common-errors-ros-bot-check-here-first-if-...

haaz
Not a problem, it's meant to be like that.
The bot needs to start Diablo with a limited user


  Support in the Bot Support section only. No support in PMs.

Portegro
Joined: 11/17/2015 - 03:18
Wed, 03/09/2016 - 17:29

Hello everyone! I have a problem. Can anyone help? Thanks in advance (Win7 Prof)


w4sp
Joined: 01/02/2016 - 03:14
Wed, 03/09/2016 - 19:01 (Reply to #13)

I had the "game not launching" issue with ros-bot getting stuck at "Initializing ROS-BOT", and what TheGunner said worked for me.


Topic locked

Advertisements

Advertisements